Skip to main content

The Narrative

Entre Deux Maastricht
31-12 2021 / 16.30 tot 18.00 uur

 

Een mediaproject door studenten van de opleiding Communication & Multimedia Design / MIA en Viewmaster Projects_Educatie.

The Narrative is een keuzevak van de opleiding CMD / Zuyd Hogeschool. In deze vierdejaars module wordt aandacht besteed aan innovatieve manieren van ‘verhalen vertellen’. In de editie van dit jaar staat het thema ‘weerbaarheid’ centraal. Studenten hebben dit actuele thema als vertrekpunt genomen voor verhalen die tot leven worden gebracht met hulp van verschillende digitale en analoge technieken. Het thema ‘weerbaarheid’ past bij de tijd van het jaar, bij kerst, en bij de tegenwoordige maatschappij die onder druk staat.

De 13 geselecteerde studenten hebben het thema allemaal op hun eigen manier uitgewerkt; soms heel persoonlijk, soms over dit jaargetijde waarin familie en vrienden belangrijk zijn, soms over relevante maatschappelijke kwesties die ook om een weerbare houding vragen.

Alle video’s zijn in en rondom Entre Deux te zien, op alle drie de verdiepingen van de winkelpassage, tot 31 december 2021 van 16.30 tot 18.00 uur. De videowerken in de stad, zijn tot 22.00 uur te zien. Scan de QR Code en bezoek de web app voor meer informatie over de locaties en de videowerken.

Het initiatief is van Viewmaster Projects. In dit project – een toegift op de tentoonstelling Street View – krijgen jonge, talentvolle studenten voor hun eindexamen de kans om eigen werk voor een langere tijd aan een groot publiek te presenteren. Met veel dank aan Entre Deux en de Gemeente Maastricht.

Colofon

Docenten CMD: Rob Delsing & Marjolein van der Loo
Uitvoering / Coördinatie: Viewmaster Projects
Techniek: AV&F en Atelier de Vree
Grafische vormgeving: Studio Eikenhorst
Facilitaire ondersteuning: LoVin